Rio Clinic Kozmetika

Elérhetőségek:

Cím: 6500 Baja, Czirfusz u. 24.
Email: info@rioclinic.hu
Web: www.rioclinic.hu

Nyitvatartás:

Hétfő: 09:00 – 15:00
Kedd: 09:00 – 19:00
Szerda: 09:00 – 17:00
Csütörtök: 09:00 – 19:00
Péntek: 09:00 – 15:00
Szombat – Vasárnap: ZÁRVA

Telefonos bejelentkezés:

+30 70 610 4330

Névjegy

Biztosan sokakban felmerül a kérdés, mit is jelent a medical wellness kifejezés? Az egészség és szépség fogalmának összekapcsolása, erre épülő komplex kezelési tervek kialakítása nem új keletű. 2007. januárjában, Berlinben került megrendezésre egy Medical Wellness Kongresszus, ahol a turizmus, az egészségügy és a gazdasági szakértők meghatároztak egy egységes definíciót: „Medical wellness alatt olyan tudományosan igazolt egészségügyi eljárásokat tartalmazó szolgáltatásokat értünk, melyek az életminőség és a szubjektív egészségérzet tartós javulását segíti elő preventív szemlélet tükrében, illetve egészségtudatos életforma támogatását szorgalmazza.”

A medical wellness célja felhívni a figyelmet az egészséges életmód jelentőségére, a megelőzés fontosságára és módjaira. Küldetésünknek tekintjük, hogy egy olyan életmódot mutassunk meg Vendégeinknek, amely a megelőzés különböző szintjein keresztül az egészségmegőrzést, tudatos egészségfejlesztést szolgálja. A medical wellness alapját kizárólag klinikailag igazolt terápiás módszerek adják. Jótékony hatású kúrákat állítunk össze a Vendégeinknek, a kezelések garantáltan hatékonyak és kellemes környezetben zajlanak várakozás nélkül, időpont egyeztetéssel. Kezeléseink olyan eljárások, amelyek hatékonyságát és biztonságát tudományos tények, bizonyítékok támasztják alá. Minden esetben ezeket a szakmai irányelveket, protokollokat követjük.

A medical wellness többet nyújt a hagyományos értelemben vett wellness szolgáltatásoknál. Egy letisztult profillal rendelkező koncepciót jelent, melyben egy szakemberekből álló team személyre, egyéni problémára szabott kezelési tervet alakít ki az egészségtudatosság és szépségmegőrzés jegyében. A medical wellness abból a szempontból is többet nyújt a hagyományos értelemben vett wellness szolgáltatásoknál, hogy nem csak arra a rövid időre koncentrál, amit a vendég ott tölt, hanem igyekszik kialakítani egy hosszabb távú szépség-, és egészségmegőrző életmódot. A szépészeti kezelések napjainkban forradalmi újításokat kezdenek használni, olyan módszereket, amelyeket a gyógyászat már régóta ismer.

Ezekkel a kezelésekkel olyan eredményeket érhetünk el, amelyek korábban elképzelhetetlenek voltak. Testünk látható elváltozásai ( ráncok, petyhüdt bőr, pigmentfoltok, aknék, makacs zsírrétegek, narancsbőr, hegek, striák, fáradt, feszülő, elnehezült lábak, mozgásszervi fájdalmak…) lelki egyensúlyunkra is hatással vannak. Az ilyen zavaró elváltozások az önbizalom csökkenéséhez vezetnek, amely utána kihat szociális kapcsolatainkra is. Szolgáltatásaink Svédmasszázs, Tű nélküli mezoterápia, Ultrahangos bőrkezelés, Nyomásterápia infrahővel (gépi nyirokmasszázs, Hullámmasszázs, Elektromos izomstimuláció, Kavitációs ultrahang, Lézeres zsírréteg vékonyító kezelés, Radiofrekvencia, Vákuumterápia, Gyémántfejes mikrodermabrazio, Fotonterápia, Mikroáramos bőrkezelés, BIOelektromos Skin – Lifting, Kozmetikai kezelések Nyerje vissza nálunk magabiztosságát!

Szeretettel várunk mindenkit!

Rio Clinic team: Dr. Urbán Eszter – ügyvezető/háziorvos, Dr. Jenei Gábor – Neurológus osztályos orvos, Vass Krisztina – elektrokozmetikus

Megosztás